Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Ароматна печена царевица

9
Ароматна печена царевица
Източник: sxc.hu
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Предварително обелете и почистете царевицата.

  • 2

    Затоплете скарата на средна температура и леко я намазнете.

  • 3

    В малък тиган разтопете маслото с чесъна, но не го оставяйте да кипне.

  • 4

    Смесете захарта, солта, черния пипер и кимиона в малка чинийка. Добавете към маслото, заедно със сока от лайм и пикантния сос.

  • 5

    С част от маслената смес обилно намажете царевицата.

  • 6

    Запечете я върху скарата от всички страни за около 15 минути. Докато се пече, намазвайте я с останалата смес.

продукти
Коментари(9)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
9
poli asenova
23.07.2013 | 09:06
Ще опитам така приготвена царевица.
8
zvetanka ivanova
22.07.2013 | 21:14
Отговор на коментар #6 от gabriela gabrielova:
Аз не съм я опитвала така.
7
zvetanka ivanova
22.07.2013 | 21:14
Ще я пробвам по този начин.
6
gabriela gabrielova
22.07.2013 | 09:33
Децата много харесват така приготвена царевица.
5
vili deneva
19.07.2013 | 19:58
Отговор на коментар #1 от Надя:
Няма да сгрешиш,вкусът и е страхотен.
4
vili deneva
19.07.2013 | 19:56
Много вкусна става така приготвена.
3
Maia
19.07.2013 | 16:51
Отговор на коментар #1 от Надя:
И аз много обичам царевица.
2
Maia
19.07.2013 | 16:51
Ще стане много ароматна наистина.
1
Надя
19.07.2013 | 16:34
Ще пробвам,не съм я опитвала така:)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...