За питките за дюнера: Пресейте брашното. Добавете солта и около 40 мл топла вода. Замесете лепкаво тесто. Оставете в хладилник за 15 минути. Извадете. Премесете отново и разделете на 2 части. Разточете на тънки питки. В сух, загрят тиган опечете питките от двете страни по една минута.
За плънката: В касерола с малко зехтин запържете пилешкото филе до златисто. След като се опържи и задуши добре, леко го охладете. Нарежете филетата на много тънки лентички или разкъсайте с пръсти. В отделна купа нарежете на ивици бялото зеле (по около 100 грама на питка). Добавете нарязаното пушеното сирене.
За соса: В пасатор поставете киселото мляко, стрък пресен копър и скилидите чесън. Пасирайте 1 минута.
В средата на питката поставете от плънката (пилешкото, зелето и топеното сирене). Полейте плънката с малко от чесновия сос и завийте добре на руло.
Полейте питките с чесновия сос.