Сварете крема на Др. Йоткер според указанието на опаковката, другия крем пригответе, като заврите млякото със захарта, ванилената захар и маслото, размиете брашното с малко вода, заедно с жълтъците, и добавите на тънка струя към врящото мляко.
Оставете на слаб огън за 5 минути и махнете от котлона. Сложете първия блат върху форма със свалящи се стени, нанесете част от млечния крем, отгоре сложете втория блат и върху него нанесете половината от крема на Др. Йоткер.
Сложете последния блат и свалете стените на формата, покрийте тортата с млечен крем от всички страни. Отгоре полейте с разтопения млечен шоколад, и за завършек - поръсете тортата от всички страни със смлените орехи.
Оставете да поеме крема, за едно денонощие, и сервирайте.