Използвайте квадратни филии за тостер, които трябва да нарежете на тригълници (както е на снимката).
Препечете тригълните филийки в тостер или във фурната от двете страни. През това време нарежете марулята на парчета, които да паснат на размера на филийките.
Поставете 3 филийки една до друга върху чиста повърхност и ги намажете с малко майонеза. Върху първата сложете парче салата, 2 филийки домат и поръсете със сол и пипер на вкус.
Върху доматите сложете 2 слайса предварително запечен бекон, а върху тях – 1/8 (около 60 гр) от пуешкото филе. Отново поръсете с малко сол и пипер. Повторете същото и с втората филия хляб.
Внимателно поставете първата филия върху втората, с пуешкото нагоре, като внимавате да не падне пълнежа. Слепете и третата филия с майонезата от вътрешната страна.
Забодете клечки, както е показано.
Повторете с останалите продукти, за да получите общо 4 порции.
Сервирайте с кисели краставички, чипс и/или сосове по желание.