Разбъркайте малиновото сладко заедно с ликьора (портокалов или лимонов).
В купа сложете маслото (на стайна температура) и захарта. Пуснете миксера и разбивайте до кремообразна смес.
През това време с телена бъркалка разбъркайте жълтъците, лимоновата кора, лимоновия сок и ванилията. Постепенно ги добавете към маслото, като не спирате да разбърквате.
В друга купа смесете бакпулвера и брашното. Постепенно добавяйте при маслото, като не спирате да бъркате.
Разбивайте, докато се получи тесто.
С помощта на малка лъжичка сложете бисвитките върху хартия за печене. После с палец направете дупка във всяка от тях. Напълнете дупките с малиново сладко с помощта на лъжичка или пош.
Печете на 170 С около 15-18 минути.