Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Паниран карфиол I

1
Паниран карфиол I
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3.6
(базиран на 15 отзива)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Накъсайте карфиола на цветчета и го полусварете в кипяща подсолена вода.

  • 2

    Отцедете го в сито. Разбийте яйцата и ги смесете с брашното.

  • 3

    Предварително размийте брашното с 2-3 супени лъжици студена отвара от карфиола.

  • 4

    Потопете цветчетата карфиол в тестото и ги изпържете на маслена баня от силно сгорещено олио.

  • 5

    Наръсете панирания карфиол с черен пипер и сол.

  • 6

    Поднесете го със салата по избор.

продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Desislava Stoyanova
04.11.2013 | 13:39
Много го обичам панирания карфиол, идеалното бирено мезе!
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...