Измиваме пилешките гърди и ги нарязваме на кубчета.
В купа разбъркваме добре къри-пастата заедно с 6 с.л. кисело мляко и сока на половин лимон. Прибавяме пилешкото, смесваме добре и оставяме в хладилника за около 1 час.
В тиган с капак загряваме мазнината и много бързо пускаме пилешките парчета. Внимавайте, защото пръска гореща мазнина. Слагаме капака и оставяме да се задушават 10-тина минути, като от време на време се разбърква внимателно.
В купата, където се е мариновало пилешкото месо, към останалата марината добавяме останалото кисело мляко, сока от другата половина на лимона и разбъркваме.
Сваляме тигана от огъня и веднага прибавяме останалата смес с кисело мляко. Разбъркваме и оставяме да си почива.
Приготвяме кус-куса като го заливаме с вряла вода, според указанията на опаковката, щипка куркума за цвят, щипка сол. Оставяме да набъбне.
Сервираме пилешкото върху кус-куса. По желание може да се поръси с още лимонов сок.
Забележка: Количеството къри-паста може да се намали, в зависимост от това колко е лютива и колко люто обичате.