Загрейте фурната на 220 С.
В тиган за сос комбинирайте пилешкото, морковите, граха и селърите, всичко нарязано на ситно. Добавете вода, колкото да ги покрие и варете за 15 минути. Махнете от котлона, отцедете и оставете настрани.
На средна температура, отново в тиган задушете лука в маслото, докато омекне и стане полупрозрачен. Добавете брашното, солта, пипера. Бавно разбъркайте в бульона и млякото. Оставете на котлона, докато сместа се сгъсти. Махнете от котлона и оставете за малко настрана.
Сложете сместа с пилето на дъното на форма за пай. Сложете топлата течност отгоре. Покрийте с корите, изрежете излишното тесто и надупчете с вилица, за да излиза парата.
Печете в предварително загрята фурна за около 30-35 минути, или докато тестото добие златиста коричка. Охладете за 10-тина минути, преди консумация.