Извадете тофуто, увийте го в салфетки и го поставете в цедка, сложена в голям съд. Натиснете тофуто отгоре с нещо тежко и оставете за половин час, докато се изцеди от излишната течност. Нарежете го на 6 парчета.
Нарежете месото от ребрата на тънки филии (като предварително сте го обезкостили). *Може да се използва и бекон, но в такъв случай не трябва да се ръси със сол и пипер. Поръсете ги с пипера и солта месото от ребрата. Поставете в единия край тофуто и го завийте в месото. Поръсете с нишестето от двете страни. Повторете за останалите парчета.
Загрейте в тиган олиото, сложете ролцата, поставете капак и запарете за няколко минути, докато покафенеят от двете страни. Запържете за няколко минути, докато станат златисти от едната страна. После ги обърнете и от другата.
Сервирайте с дресинг и салата по ваш избор.