Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Топло предястие с бекон

5
Топло предястие с бекон
Източник: morguefile.com
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте фурната на 200 С. Нарежете лука и бекона на малки парченца.

  • 2

    Смесете всички съставки в дълбока тавичка и разбъркайте. Покрийте с фолио.

  • 3

    Печете за 25-30 минути или, докато се затопли добре.

  • 4

    Сервирайте със свежи зеленчуци, крекери или чипс.

Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
elena atanasova
05.03.2014 | 09:36
Ще пробвам вкуса му.
4
poli asenova
04.03.2014 | 11:11
Вкусно изглежда, бих опитала.
3
kalinka kalinkova
28.02.2014 | 10:14
Ще пробвам вкуса му.
2
pepi damjnova
28.02.2014 | 08:47
Много добро предястие.
1
Desislava Stoyanova
27.02.2014 | 17:21
няма как да не е вкусно! :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Малки кашкавалени соленки :)
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...