Натрошете бисквити. Добавете разтопенито масло и разбъркайте.
Във форма за торта с подвожно дъно поставете хартия за печене на дъното и по стените на формата. По стените на формата поставете бишкотите в изправено положение, една до друга, без разстояние между тях. Изспипете бисквитите и с пръсти разстелете по дъното.
В купа разбийте 2 пакета крема сирене с 100 г пудра захар и 1 пакетче сладкарска сметана. Бъркайте до пухкава консистенция. Добавете половината от набъбналия и затопления желатин и 2 с.л. сладко от малини. Разбъркайте отново с дървена лъжица. Изсипете върху бисквитения блат.
Оставете в хладилник да стегне за около 30-40 мунити.
В чаша разтворете пакетчето кафе и добавете малиновия ликьор. Останалите бишкоти натопете в кафето и застилайте върху белия крем. Направете равен блат от бишкоти. Оставете две-три бишкоти за украсата.
Отново разбийте останалите 2 пакета крема сирене с пудрата захар и сладкарската сметана. Добавете сладкото от малини. Бъркайте до пухкава консистенция. Добавете остатъка от набъбналия и затопления желатин. Изсипете върху бишкотения блат.
Оставете отново в хладилника да стегне за 30-40 минути.
Нарежете мангото и кивито на тънки парченца.
Украсете тортата с останали парченца бишкоти отстрани, а в средата направете цветя от плодовете.
Да ви е сладко :)