Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Черен дроб в було

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 2.6
(базиран на 10 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Измийте и нарежете дроба на средно големи парчета (горе-долу колкото дланта на ръката)
  • 2 Посолете всяко едно парче, оваляйте го в черен пипер, риган и накрая в чубрица
  • 3 Така приготвените парчета оставете в тавичка да престоят около 1 час, за да поемат миризмите
  • 4 След това всяко едно парче увийте в ризата като сарма
  • 5 Наредете ги плътно едно до друго в тавичка
  • 6 Залейте ги с виното и ги печете в предварително загрята фурна на 180-200 градуса
  • 7 Като гарнитура може да предложите пюре от картофи или пържени картофи.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Картофки, ама по-така ;)
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...