В по-дълбок съд се слага брашното и се прави кладенче, във което се изсипват продуктите освен маята, която предварително се разтваря във хладка вода и щипка захар.
Отделяме маслото за накрая, жълтъка и 1 супена лъжица кисело мляко за накрая, за да намажем питката отгоре. От останалите продукти, се прави меко тесто.
След това се оставя да втаса, докато обемът на тестото не се утрои.
След като втаса, тестото се разделя на 4 части, като едната от четирите е по-голяма от другите три. Всяка топка се разточва, намазва се с 1/4 от маслото, навива се на руло и така се прави с 3те по-малки топки, които навиваме на плитка и слагаме в средата на тавата.
А по-голямата топка се намазва с масло, навива се на руло и се режат на малки топки, които се нареждат около плитката.
Последно намазваме с жълтъка и киселото мляко и оставяме да втаса за малко.
Печем на 160 С отдолу и отгоре.