Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешко с булгур

Агнешко с булгур
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Празник:Гергьовден
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Вземете месо от бута и го нарежете на дребно.

  • 2

    Загрейте мазнината и запържете месото до златисто. Подправете със сол и черен пипер.

  • 3

    След това добавете нарязания пресен лук, накиснатите сушени домати. Бъркайте ястието, докато омекне лука. Добавете нарязаните тиквички на ленти и гъбите.

  • 4

    Налейте с 500 мл. гореща вода и оставете ястието да ври, докато омекне месото. Сипете булгура и оставете на тих огън за няколко минути, докато се свари. Ако е необходимо, долейте вода.

  • 5

    Когато ястието е готово, прибавете магданоз.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...