Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Вегетариански медальон

7
Вегетариански медальон
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете патладжана на кръгове около 1.5 сантиметра и поръсете със сол, сух риган и малко зехтин.

  • 2

    Изпечете на 200 С във фурната за 20 минути. През това време изпечете чушките и ги обелете.

  • 3

    Запържете 2 скилидки чесън в 2 с.л. зехтин, добавете ориза и леко запържете. Добавете 300 мл бульон и оставете на слаб огън за 15 минути докато попие водата.

  • 4

    Ако имате ринг или подходяща форма сложете сварения ориз, отгоре изпечения патладжан, а след това изпечената и посолена чушка

  • 5

    Освободете от ринга и полейте със сока от печения патладжан.

Коментари(7)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
7
kalinka kalinkova
29.08.2013 | 09:04
Изкуших се да опитам да приготвя този вегетариански медальон.
6
kalinka kalinkova
29.08.2013 | 09:03
Много интересно предложение е това.
5
ана
28.08.2013 | 14:58
Красиво изглежда.
4
Emnuella
28.08.2013 | 12:13
Отговор на коментар #2 от elena atanasova:
Задължително.
3
Emnuella
28.08.2013 | 12:13
Това ще е моята нова победа в кухнята:)страхотна е рецептата.
2
elena atanasova
28.08.2013 | 09:17
Бих опитала от този вегетариански медальон.
1
elena atanasova
28.08.2013 | 09:16
Струва ми се вкусно това предложение.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D