Разтворете маята в хладка вода. Добавете брашното, зехтина и солта в купа и го замесете добре.
Тестото трябва да е меко. Покрийте го с найлон или кърпа и го оставете за 1-1 ½ ч.
След като е готово, ударете тестото в плота, за да изпусне въздуха.
Поръсете плота с брашно и с помоща на точилка разточете тестото на тънко.
Когато е готово, го сложете в тава. Надупчете го с вилица на няколко места. Покрийте го и го оставете за половин час.
След това, запечете тестото за 10 минути а 200 градуса. Извадете го от фурната.
За соса: Смесете доматите от консерва, доматеното пюре, червения пипер, босилека и чесъна.
Полейте тестото със соса, поръсете с различните видове нарязани на ленти зеленчуци. Накрая поръсете с моцарелата и пармезана.
Печете за около 15 минути, докато сиренето се разстопи и придобие златист цвят.