Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Кренвирши пане (Добринка)

4
Кренвирши пане (Добринка)
Източник: Добринка Христова Петкова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Рейтинг: 5
(базиран на 2 отзива)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Обелете и нарежете кренвиршите. Разбийте яйцето с брашното и млякото на гладък крем.

  • 2

    Оваляйте всяко парче кренвирш първо в брашно, после в панировката и изпържете от двете страни до златисто.

Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
Dessi Petrova
06.08.2013 | 09:40
Отговор на коментар #1 от Radina:
В цял свят са популярни като "Corn dogs" , ако имаш време и желание се разрови в нета. :)
3
ана
18.05.2013 | 14:29
2
Galia Ivanova
09.04.2013 | 16:44
ехааа сериозно ли , ще пробвам
1
Radina
29.03.2013 | 15:35
Признавам си,все бях виждала и мислила рецепти,обаче за първи път чувам за панирани кренвирши! :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...