Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Лешниково-медено масло

1
Лешниково-медено масло
Източник: Photl
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 2.6
(базиран на 5 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    В предварително затоплена фурна запечете лешниците за 10 минути, докато станат златистокафяви.

  • 2

    Завийте ги в кърпа и ги оставете да изстинат за около 10 минути.

  • 3

    След това ги мачкайте, както са в кърпата, за да се обелят.

  • 4

    Нарежете ги на ситно или счукайте в хаванче.

  • 5

    Добавете маслото и меда и разбийте с миксер на висока скорост.

продукти
160 гр.лешници
60 гр.мед
60 гр.масло
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Anna Vasileva
21.06.2013 | 15:42
здравословно :))
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!