Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешки бульон с яйце

15
Пилешки бульон с яйце
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:супа
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сварете 1 пиле около 800 грама в 2 литра вода. Добавете корените за супа и сол на вкус.

  • 2

    След като се свари пилето, прецедете бульона, махнете кожата и костите, накъсайте месото на едри парчета. Изцедете сока от лимона и изсипете в бульона.

  • 3

    Преди сервиране чукнете по едно яйце според броя на хората във врящия бульон.

  • 4

    Варете яйцата 4-5 минути в зависимост от това, колко искате да са сварени яйцата.

  • 5

    Сложете от месото, бульона и по едно яйце за всяка порция. Поръсете с пресен магданоз.

продукти
Коментари(15)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
15
gabriela gabrielova
23.10.2013 | 09:05
Отговор на коментар #2 от poli asenova:
Сподели впечатленията си от рецептата.
14
kalinka kalinkova
22.10.2013 | 10:21
Може и да е вкусно предложението.
13
тихомира илиева
22.10.2013 | 09:46
Отговор на коментар #4 от Desislava Stoyanova:
И аз за първи път чувам.
12
тихомира илиева
22.10.2013 | 09:45
Интересна супа.
11
elena atanasova
21.10.2013 | 22:20
Бих опитала на вкус.
10
zvetanka ivanova
21.10.2013 | 19:38
Не съм опитвала такава супа, може да е вкусна.
9
ана
21.10.2013 | 11:57
Отговор на коментар #3 от Ina Todorova:
Нещо гадно;)
8
ана
21.10.2013 | 11:57
Не ми харесва това.
7
Silviq Milenova
21.10.2013 | 11:14
Интересно изглежда, но не бих го яла :)
6
Отговор на коментар #3 от Ina Todorova:
Ми и аз не съм чувала ...
5
Може и да го опитам :)
4
Desislava Stoyanova
21.10.2013 | 10:53
И аз се чудя какво са корени за супа?!
3
Ina Todorova
19.10.2013 | 17:10
какво значи корени за супа
2
poli asenova
18.10.2013 | 18:43
Бих пробвала от предложението.
1
poli asenova
18.10.2013 | 18:42
Интересно е това предложение.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...