Поръсете месото със сол и пипер. Измийте гъбите и ги подсушете. Овкусете брашното с малко сол и пипер и оваляйте месото в него.
Загрейте зехтина на средна температура и сотирайте месото, докато покафенее. Обработете го за 3 минути само от едната страна.
Добавете чесъна. Обърнете месото от гругата страна и сложете нарязаните гъби върху него. Продължете пърженето като разклащате тигана. Гответе за около 3 минути, след това сложете оцета, бульона, дафинивия лист и мащерката.
Покрийте съда и оставете да къкри за около 10 минути, като разбърквате периодично.
Извадете месото в загрята плато за сервиране и покрийте с фолио. Оставете настрана.
Продължете варенето на соса, непокрит, за още 7 минути на средна степен. Смесете с маслото и извадете дафинивия лист.
Полейте месото със соса и сервирайте.