Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пица Маринара

1
Пица Маринара
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    45 минути, преди да печете пицата, включете фурната на максимална степен да се загрее. Ако разполагате с плоча за печене на пица, сложете я за да се загрее.

  • 2

    Нарежете чесъна на тънки слайсчета. Набрашнете плота и сложете тестото на него. Натискайте го с пръсти, за да го разточите. Обръщайте няколко пъти тестото. Направете кора с диаметър 18-20 см. Ако тестото лепне, поръсете с брашно.

  • 3

    Набрашнете тава или плоча за пица и прехвърлете тестото. Работете бързо. Намажете със соса, като оставите 1 см разстояние от края на пицата.

  • 4

    Поръсете с ригана и чесъна, полейте със зехтин.

  • 5

    Печете до готовност на тестото.

  • 6

    Прехвърлете на дъска за рязане и оставете да изстине леко. Сервирайте веднага.

продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Много добре изглежда .
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Факторите на човешкия живот са пет: раждане, храна, сън, любов и смърт." Е.М.Форстър, английски новелист  
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Зелник, ама най-лесният на света!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...