Олио на дъното на гюведжето, плочка/големина-по желание/сирене, отгоре няколко резена домат и се пече. Като се позапечат сиренето и доматите се чуква едно яйце, малко сол и червен пипер отгоре, бодва се отстрани/по желание/ люта чушка и се допича. Това е истината-лесно, просто и по шопски....всичко друго са вариации на тема...
Неможа ли поне да пишеш на кирилица нищо не разбрах от написаното толкова оплетени думи и никакъв смисъл не разбрах.Няма значение аз така си приготвям сиренето по шопски дори да не е оригиналната рецепта . Всеки може да импровизира и да сложи каквото намери за добре
tova nee sirene po sopski a po glupaski
pryasno maslo
naryazano sirene 200 grama varhu masloto
naryazani presni domati varhu sirenetto
2 yaiza varhu domattite
par4enze maslo varhu yaizata
nastargano sirene okolo 5 grama varhu yaizata i maslotto
pe4ene 35 minuti na 250 gradusa
DA VI E VKUSNO SAS EDNA ZELENA LYUTA 4USKA V SREDATTA
tova nee sirene po sopski a po glupaski
pryasno maslo
naryazano sirene 200 grama varhu masloto
naryazani presni domati varhu sirenetto
2 yaiza varhu domattite
par4enze maslo varhu yaizata
nastargano sirene okolo 5 grama varhu yaizata i maslotto
pe4ene 35 minuti na 250 gradusa
DA VI E VKUSNO SAS EDNA ZELENA LYUTA 4USKA V SREDATTA
Гювечетата,както знаете се слагат в студена фурна и са с капак,освен това керамичните съдове се загряват по-бавно от металните и за това отнема повече време