Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Скумрия на фурна

2
Скумрия на фурна
Източник: Андреана Андонова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Почистете, измийте и нарежете рибата на две половини, след което я сложете в тава.

  • 2

    Добавете лука на шайби, рендосания морков и счукания чесън, дафиновия лист, магданоз, сол на вкус и залейте с виното, малко вода и зехтина.

  • 3

    Пече се в началото на 220 С, покрита с фолио, след около 30 минути се маха фолиото, да се запече малко и отгоре.

Коментари(2)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
2
Бела Дона
05.02.2013 | 11:51
Рецептата изглежда много вкусна , но ще я направя с друга риба , защото не понасям скумрия.
1
kalinka kalinkova
04.02.2013 | 13:26
Става вкусна така приготвена скумрията.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D