Крема за торта се приготвя според указанието на опаковката. Ако е необходимо му се добавя прясно мляко и захар.
Желатинът се разтваря в студена вода, изчаква се да набъбне и се добавя към още горещия крем. Разбърква се, за да се разтвори напълно.
Оставя се да се поохлади като на интервали се разбърква, за да не хване коричка. По желание крема може да се оцвети със сладкарска боя в синьо.
Рулата се натрошават и се смесват в купа с какаото, сладкото, орехите, като последно се слага разтопеното масло и всичко се намачква до получаване на лепкава гъста смес.
Сместа се оставя в хладилник за 30 минути. Взима се шепа от количеството и се оформят топчета във формата на очички.
Подреждат се в поднос и се слагат във фризер, за да стегнат хубаво.
Когато са се охладили и стегнали, всяко едно се потапя в крема и се поръсва с кокосови стърготини и нарязан на дребно шоколад. Така оформените очички се слагат пак в хладилник за няколко часа.