Използвайте рецептата за шоколадови блатове и изпечете два кръгли блата за торта.
За белия крем: в купа разбъркайте яйцата, захарта и царевичното нишесте. В тенджерка на средна температура сложете половината масло, 1 ч.ч. сметана и млякото. Когато заври, при непрекъснато бъркане добавете яйчената смес. Гответе 1 минута и свалете от котлона. Прецедете през цедка, за да няма никакви бучки. Добавете ванилията, солта, разбъркайте и оставете да се охлади напълно.
За ганаша: сложете на котлона 1/2 ч.ч. сметана и 1/2 с.л. масло да се стоплят. В купичка начупете шоколада и добавете при него топлата сметана. Започнете да бъркате, докато стане хубав гладък крем. Оставете да се охлади.
За да сглобите тортата, сложете единия блат, отгоре щедро разпределете белия крем. Сложете другия блат и завършете с ганаша, като го оставите да се разтече по страните на тортата.