Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Задушена телешка плешка

Задушена телешка плешка
Източник: think
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Запържете месото от всички страни в маргарина. Подправете със сол и пипер, добавете розмарина, нарязаните зеленчуци, дафиновия лист и зърната пипер. Запържете ги, сипете 500 мл гореща вода, захлупете и задушавайте за 2 часа, като обръщате месото от време на време и доливате вода, ако е необходимо.

  • 2

    Нарежете месото на филийки, сложете в затоплено блюдо за сервиране заедно със зеленчуците и ги запазете топли.

  • 3

    Прецедете соса от готвенето, сложете го да заври и го сгъстете с брашното. Добавете сметаната, подправете със сол и пипер и сервирайте соса отделно.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!