Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Чорба от шаран

6
Чорба от шаран
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:супа
Празник:Никулден
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сварете изчистения шаран в 500 мл. вода. Изчистете месото от костите.

  • 2

    Сложете кубчетата пилешки бульон, 1.500 мл. вода и оставете да заври. Изсипете булгура и оставете на умерен огън, докато се свари булгура, добавете изчистената риба.

  • 3

    Подправете със сока от лимона и сервирайте.

продукти
Коментари(6)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
6
gabriela gabrielova
09.12.2013 | 22:09
Отговор на коментар #4 от zvetanka ivanova:
И аз се въздържам от тях.
5
zvetanka ivanova
09.12.2013 | 09:05
Отговор на коментар #1 от ана:
Браво на теб, аз нещо съм скарана с тези чорби.
4
zvetanka ivanova
09.12.2013 | 09:05
Не обичам рибени чорби.
3
elena atanasova
06.12.2013 | 21:35
Не си падам по рибените чорби, но който обича нека пробва.
2
elena atanasova
06.12.2013 | 21:35
Може би е вкусна чорба.
1
ана
06.12.2013 | 15:52
Обичам такава чорба.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Плачът е за обикновените жени. Красивите жени просто отиват на шопинг." Оскар Уайлд
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...