Измийте и нарежете лука и гъбите.
Загрейте 2 ч.л. зехтин в голям тиган с незалепващо покритие. Добавете лука и го запържете за около 3 минути.
Увеличете температурата на готвене. Добавете и гъбките, да омекнат.
Междувременно разбъркайте брашното, солта и черния пипер в чиния. Потопете всяко парче телешко в него.
В друг тиган налейте малко зехтин и сложете половината телешко. Гответе, докато месото покафенее, като трябва да се запече и от двете страни. Повторете процедурата с останалото месо.
Изсипете телешкото с лука и гъбите в тигана. Добавете бульона и соса Уорчестър. Оставете ястието да заври. След това намалете температурата, нека къкри около 8 минути или до сгъстяване на соса.
Подправете със сол и пипер. Добавете сметаната.
Сервирайте с предварително сварената паста. Moже да добавите друга гарнитура по желание.