Смесете 150 грама масло, кристалната захар, какаото, яйцето, 1 лъжица мляко, ванилията в дълбок тиган. Загрейте на средна температура и разбъркайте до хомогенизиране. Махнете от котлона. Добавете галетата, орехите и настъргания кокос.
Разстелете сместа в тава и оставете да се охлади, докато приготвяте 2-рия слой на десерта.
Смесете 50 грама масло, останалото мляко, пудинга и пудрата захар. Разбъркайте, докато се получи гладка смес. Разстелете върху първия слой в тавата. Оставете сместа за 45 минути.
Стопете шоколада и останалото масло в малка купичка в микровълновата фурна за около минута и половина, разбъркайте и пуснете във фурната за още 30 секунди.
Разстелете и последния слой от десерта. Охладете за 1 час в хладилника. След като десертът е напълно студен, го нарежете на квадрати и сервирайте.