За малиновия пълнеж: В тенджера смесете малините (можете да използвате замразени), пектина и 1/2 ч.л. масло.
Бъркайте на средна температура, докато сместа заври.
Добавете 1 ч.ч. захар и продължете да варите, докато захарта се разтвори.
Отстранете от огъня и прехвърлете сместа в стъклена купа. Покрийте и охладете за около 6 часа.
За бисквитите: Смесете 1 ч.ч. масло, 1 ч.ч. захар, лимоновата кора и солта.
Разбийте с миксер, докато сместа стане бяла и пухкава.
Добавете жълтъците и брашното и разделете сместа на две.
Разточете едната част от тестото и го сложете върху хартия за печене. Покрийте и сложете другата по същия начин.
Оставете да се охлади за около 4 часа. Може да приготвите тестото и от предния ден.
След като се охлади, оформете тестото на кръгчета с помощта на чаша (размерът й е спрямо вашите предпочитания). Наредете ги в тава на разстояние едно от друго.
Печете в предварително загрята на 200 С фурна за около 10-12 минути, или докато станат златисти.
Когато станат готови, намажете бисквитите с малиновото сладко. Слепете ги така, че да се получат като сандвич.