Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Паниран кашкавал в кори за баница

16
Паниран кашкавал в кори за баница
Източник: Петя Славчева
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:тестени
Рейтинг: 5
(базиран на 5 отзива)
време
15 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарязваме корите на правоъгълници (аз разделих всяка кора на две части).

  • 2

    Намазваме всеки правоъгълник с разтопеното масло. Нарязваме и кашкавала, като завиваме всяко парче с кора (от всички страни), така че при панирането да не се разтече. 

  • 3

    Така подготвения кашкавал потапяме в предварително разбитите яйца и панираме в сгорещеното олио.

продукти
Коментари(16)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
16
Здравейте, след като не Ви допада, не го правете. Коментарите са за хора, които са готови да експериментират, да опитват и да изразят мнение за вкусовите качества. Никой не Ви кара да гледате филм, който не желаете, така че спестете си злобничките еднодневки!
15
Петя Славчева
09.11.2013 | 16:53
ох с тези заплати е страшна работа,само за сметки и за храна отиват
14
Vqra Petrova
06.11.2013 | 12:58
само да взема заплата и запрятам ръкави! :)
13
Петя Славчева
05.11.2013 | 13:49
Отговор на коментар #12 от Анелия:
Ани пробва ли го,радвам се че ти е харесало
12
Анелия
04.11.2013 | 20:38
страхотна рецепта много лесна и вкусна благодаря на готвача:)
11
gabriela gabrielova
04.11.2013 | 09:17
Не е лошо да се пробва рецептата.
10
Петя Славчева
01.11.2013 | 18:01
после кажете резултата
9
kalinka kalinkova
01.11.2013 | 09:42
Ще се възползвам от рецептата.
8
pepi damjnova
01.11.2013 | 09:26
Отговор на коментар #4 от ана:
Изкушава определено.
7
pepi damjnova
01.11.2013 | 09:26
Супер, ще го пробвам и аз по този начин.
6
Borqna Borisova
31.10.2013 | 23:08
допада ми,ще го направя
5
Петя Славчева
31.10.2013 | 16:11
този кашкавал може да се прави и на фурна
4
ана
31.10.2013 | 14:21
Охх, само ме зарибявате с пържени вкусотийки:)
3
Петя Славчева
31.10.2013 | 09:01
има хрупкава коричка,не се разтича,не се залепва по тигана,няма остатъци в мазнината,бързо е и вкусно
2
elena atanasova
31.10.2013 | 08:58
Хареса ми, бих опитала.
1
stefaniika koleva
31.10.2013 | 08:25
Ще го пробвам задължително.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...