Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешки сърца с гъби и бекон

Пилешки сърца с гъби и бекон
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Почистете и сварете сърцата, сложете ги в тава.

  • 2

    Нарежете гъбите на полумесеци и ги запържете, след което ги пресипете в тавата.

  • 3

    Нарежете и запържете в олиото от гъбите бекона и го прибавете към гъбите.

  • 4

    Овкусете със солта и черния пипер, залейте със сметаната и разбъркайте.

  • 5

    Запечете във фурна на 200 градуса. След като сосът се сгъсти, поръсете с настъргания кашкавал и допечете.

  • 6

    По желание може да сложите и малко топено сирене. Рецептата става и с пилешко филе.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Гаспачо
    15 мин.
  • Крем с череши
    15 мин.
  • Риба с естрагон
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Две разкошни кексчета в чашки
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D