Приготвяме сиропа от вода, 1 ч.ч. захар, ванилия. Нека ври 4-5 минути и оставяме да се охлади. Загряваме прясното мляко с останалата захар и портокаловата кора, изваждаме кората и добавяме пудинга и нишестето, разбити с малка част от прясното мляко и ванилията. Бъркаме, докато се сгъсти, сваляме от котлона и разбъркваме с маслото.
Пресипах в купа и оставих закратко във фризера да стегне по-бързо.
Вземаме две кори, по тясната страна разпределяме 3-4 с. л. крем. Двата края подвиваме навътре и навиваме на руло, за да не изтича пудинга. Така се приготвят и останалите кори.
Нареждаме рулата в намаслена тава, отгоре поливаме с малко олио и печем в загрята фурна 180 С с вентилатор за 30 минути.
Изваждаме, обилно поливаме със захарния сироп и поръсваме кокосови стърготини.