Моят Кулинар
Вход
|
Регистрация
всичко
рецепти
любопитно
речник
форум
Рецепти
Кулинари
Любопитно
Полезно
Смях в кухнята
Форум
Вкъщи имам
Ключови думи
Тип ястие
салата
супа
предястие/гарнитура
основно
десерт
тестени
паста, спагети
зимнина/туршии
колбаси, деликатеси
напитки, коктейли
сосове, дресинги
Вид меню
детска кухня
диетично хранене
еротична кухня
вегетариански
лакто-вегетарианска
лакто-ово-вегетариански
пълно вегетарианство
с месо
със свинско месо
с телешко месо
с птиче месо
с агнешко месо
с овче месо
със заешко
с няколко вида месо
с риба
с морски дарове
с кайма
с колбаси
със субпродукти
с мас
с желатин
разделно хранене
микровълнова кухня
Националност
българска кухня
руска кухня, ОНД
гръцка кухня
унгарска кухня
африканска кухня
италианска кухня
френска кухня
азиатска кухня
чешка, словашка кухня
балканска кухня
испанска кухня
британска кухня
сръбска кухня
китайска кухня
шведска кухня
полска кухня
кухня на САЩ
норвежка кухня
финландска кухня
турска кухня
немска кухня
грузинска кухня
тунизийска кухня
японска кухня
кубинска кухня
кувейтска кухня
ливанска кухня
индийска кухня
румънска кухня
исландска кухня
виетнамска кухня
афганска кухня
мексиканска кухня
израелска кухня
мароканска кухня
иракска кухня
етиопска кухня
арменска кухня
аржентинска кухня
венецуелска кухня
бразилска кухня
нидерландска кухня
канадска кухня
иранска кухня
австрийска кухня
ирландска кухня
Празник
Гергьовден
Коледа
Великден
Никулден
Сватба
Йордановден
Бъдни вечер
Ивановден
Нова Година
Димитровден
Игнажден
Бабинден
Петльовден
Месни заговезни
Петровден
Архангеловден
Петковден
Св. Апостол Филип (Коледни Заговезни)
Кръстовден
Голяма Богородица
Илинден
Андреевден (Мечкин ден)
Павльовден
Еньовден
Свети Прокопий
Свети Врачове
Цветница (Връбница)
Тодоровден (Конски Великден)
Лазаровден
Благовещение
Духовден
Елисей
Спасовден
Петдесетница
Вартоломей
Видовден
Симеоновден
Китайска Нова година
рожден ден
Свети Валентин
Стефановден
Васильовден
Силвестри
Сирни Заговезни
Баба Марта
Велики пости
Спасовден
Горещници
Св. Мартин
Хелоуин
Свети Спиридон
Свети Спиридон
Света Анна
Света Варвара
Време
< 10 м.
15 мин.
20 мин.
30 мин.
40 мин.
45 мин.
50 мин.
60 мин.
70 мин.
80 мин.
90 мин.
> 90 м.
Имам само
15
30
60
минути.
разширено търсене
Начало
»
Рецепти
»
Агнешко бутче, пълнено с дроб и гъби
Агнешко бутче, пълнено с дроб и гъби
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави снимка
Добави в Моят Кулинар
Сезон:
пролет
Кулинар:
шеф Готвач
Рейтинг:
2.7
(
базиран на
3
отзива
)
време
> 90 м.
порции
Промени
Начин на приготвяне
1
Изадете костта на бутчето и го посолете отвътре и отвън
2
Оставете го да престои, докато се сварят дробчетата, които след това нарежете наситно
3
Задушете в маслото половината от лука, прибавете гъбите и дробчетата
4
Подправете с черния пипер, джоджена, магданоза и вегетата
5
Всичко това оставете да се задуши
6
С готовата вече смес, напълнете бутчето и го зашийте
7
Намажете го отгоре с останалото масло и жълтъка и го увийте в булото
8
Сложете го да се пече в умерена фурна за около 2 часа
9
Отстрани сложете останалите продукти
10
Полейте с една чаена чаша бяло вино и две чаши топла вода
11
Поднесете готовото бутче цяло или нарязано на порции с плънката отстрани
12
Гарнирайте го с различни салати, а соса може да поднесете и пасиран.
продукти
1
бр.
агнешко бутче
350
гр.
гъби
1
бр.
агнешки комплект
1
вр.
лук кромид пресен
1
вр.
джоджен пресен
125
гр.
масло
1
бр.
яйца
1
бр.
агнешко було
1/2
вр.
магданоз пресен
200
мл
вино бяло
Подобни рецепти
Брюкселско зеле с прошуто
Миди в бяло вино
Торта Наполеон
Пушена Луканка
26
Подобни рецепти от форума
Пълнено пиле със сирена
Как се готви малко агнешко...
Печено от тиквички с гъби
Пилешки хапки със сметана, праз и гъби
Телешки черен дроб на фурна
Печено агнешко бутче с коричка от розмарин
Печено агнешко в глинен гювеч
Агнешко с лапад
Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по:
Най-нови
|
Най-стари
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
Гала вечеря в 3 рецепти
15 мин.
15 мин.
15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Полезно
Празници
Конвертори
Речник
Калории
Бързи връзки
Тип ястие
сосове, дресинги
напитки, коктейли
колбаси, деликатеси
зимнина/туршии
паста, спагети
тестени
десерт
основно
предястие/гарнитура
супа
салата
Вид меню
микровълнова кухня
разделно хранене
с желатин
с мас
с месо »
със свинско месо
с телешко месо
с птиче месо
с агнешко месо
с овче месо
със заешко
с няколко вида месо
с риба
с морски дарове
с кайма
с колбаси
със субпродукти
с месен бульон
вегетариански »
лакто-вегетарианска
лакто-ово-вегетариански
пълно вегетарианство
еротична кухня
диетично хранене
детска кухня
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати
Общо гласували: 2961
|
Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
1
Абсолютно съм ЗА консумацията им. Храня детето си с тях възможно най-често.
Някои продукти наистина си заслужават. Биологично отгледаният зарзават има в пъти по-малко пестициди.
От време на време се храня с биохрани.
Смятам, че цената им е неоправдана и не ги купувам.
Нямам мнение по тази тема.
Коментирай
гласувай
С аромат на мъдрост
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
Последвай аромата
Вкусни снимки
Зелник, ама най-лесният на света!
Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Време е за канелените сладкиши с орехи
Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Малки кашкавалени соленки :)
Врели некипели
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...
Изкипи докрай
Видео вкусотии
Ах, леле, няма такава пица!
Как се прави известният Родопски клин
УАУ! Никой не може да откаже едно парче от този сладкиш!!!
ИЗБРАНО ОТ МРЕЖАТА
02.07 | 11:00
Тези числа в рождената си дата показват, че съдбата е на ваша страна
02.07 | 10:00
Причиняват рак? Четири мита за слънцезащитните кремове
02.07 | 09:00
Kaжи ми какво те боли и ще ти кажа какво измъчва душата ти
© 2004 - 2024 Kulinar.bg
|
За нас
|
Правила за ползване
|
Реклама