Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешко бутче, пълнено с дроб и гъби

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 2.7
(базиран на 3 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Изадете костта на бутчето и го посолете отвътре и отвън
  • 2 Оставете го да престои, докато се сварят дробчетата, които след това нарежете наситно
  • 3 Задушете в маслото половината от лука, прибавете гъбите и дробчетата
  • 4 Подправете с черния пипер, джоджена, магданоза и вегетата
  • 5 Всичко това оставете да се задуши
  • 6 С готовата вече смес, напълнете бутчето и го зашийте
  • 7 Намажете го отгоре с останалото масло и жълтъка и го увийте в булото
  • 8 Сложете го да се пече в умерена фурна за около 2 часа
  • 9 Отстрани сложете останалите продукти
  • 10 Полейте с една чаена чаша бяло вино и две чаши топла вода
  • 11 Поднесете готовото бутче цяло или нарязано на порции с плънката отстрани
  • 12 Гарнирайте го с различни салати, а соса може да поднесете и пасиран.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Плачът е за обикновените жени. Красивите жени просто отиват на шопинг." Оскар Уайлд
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!