Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Зрял фасул в тенджера под налягане

Зрял фасул в тенджера под налягане
Източник: sxc.hu
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3
(базиран на 6 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Накиснете боба в студена вода за около 10-12 часа. Най-добре от предишната вечер.

  • 2

    Изхвърлете водата му, измийте го и го сложете да заври с друга вода, която също изхвърляте.

  • 3

    Сложете го в тенджерата под налягане с всички продукти, без джоджена, доматите и солта, като го покриете със студена вода.

  • 4

    Затворете тенджерата и сложете боба да се вари около 1 час.

  • 5

    След това я отворете, опитайте и ако има нужда, затворете я отново да уври допълнително.

  • 6

    Ако не е необходимо още да се вари, прибавете доматите, джоджен и сол на вкус и оставете да ври още 10 минути.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Има ли хапчета против глад? - Има, но са много големи! - Нищо, как се казват? - КЮФТЕТА !