Брашното се пресява в купа. Добавя се маслото, нарязано на парченца и се правят трохи. Прибавят се захарта, жълтъците, кората и сока от лимон, орехите, есенциите. Размесва се, докато се получи гладко тесто, което се увива в домакинско фолио и се оставя в хладилника за около 2 часа.
Върху намазнен плот се разточва кора с дебелина между 5 и 10 мм. От кората се изрязват, четен брой кръгчета. Върху едната половина от кръгчетата се изрqзват дупчици или други формички.
Пекат се в предварително нагорещена фурна, докато крайчетата им започнат да почервеняват и се вадят веднага. Това отнема около 10 минути. Оставят се настрана за да изстинат.
Бисквитките с изрязани дупчици се поръсват щедро с пудра захар. Целите бисквитки се мажат с около 1 ч. л. сладко и се слепват с напудрената част, като леко се притискат, така че сладкото да излезе през дупчиците. Трябва да престоят поне 24 часа преди консумация.