Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Печено в гювеч за гости

3
Печено в гювеч за гости
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
80 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Смесете подправките заедно с виното и олиото.

  • 2

    Наредете месото без наденицата, едро нарязаните лук и моркови и объркайте всички продукти. Сложете капак и печете във фурната, докато стане готово месото.

  • 3

    Добавете наденицата в гювеча за 10 минути. Прецедете соса в тиган и сгъстете с малко нишесте.

  • 4

    Сервирайте от всичко по малко и залейте със сос.

Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
poli asenova
18.02.2014 | 10:25
Не е лоша идеята, бих опитала.
2
gabriela gabrielova
15.02.2014 | 10:53
Ще се пробва тази рецепта.
1
gabriela gabrielova
15.02.2014 | 10:52
Вкусно е това предложение.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!