Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Печено в гювеч за гости

3
Печено в гювеч за гости
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
80 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Смесете подправките заедно с виното и олиото.

  • 2

    Наредете месото без наденицата, едро нарязаните лук и моркови и объркайте всички продукти. Сложете капак и печете във фурната, докато стане готово месото.

  • 3

    Добавете наденицата в гювеча за 10 минути. Прецедете соса в тиган и сгъстете с малко нишесте.

  • 4

    Сервирайте от всичко по малко и залейте със сос.

Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
poli asenova
18.02.2014 | 10:25
Не е лоша идеята, бих опитала.
2
gabriela gabrielova
15.02.2014 | 10:53
Ще се пробва тази рецепта.
1
gabriela gabrielova
15.02.2014 | 10:52
Вкусно е това предложение.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Картофки, ама по-така ;)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...