Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пиле по хавайски

1
Пиле по хавайски
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 3.3
(базиран на 4 отзива)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е за майстор-кулинари
Начин на приготвяне
  • 1

    Изчистете и измийте добре пилето и го натрийте отвън и отвътре със сол и черен пипер

  • 2

    Намажете го с масло, пъхнете останалата част от него във вътрешността и го изпечете на фурна

  • 3

    Разделете го след това на 4 порции и ги разпределете в друг съд за печене, намазан с олиото

  • 4

    Върху всяко парче пиле поставете по едно кръгче ананас, а върху него - по филийка сирене

  • 5

    Запечете ястието на средно силна фурна, докато сиренето се разтопи Като гарнитура поднесете варен ориз и салата от домати и краставици.

продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Анелия Петрова
27.11.2012 | 13:28
До сега не съм имала смелостта да експериментирам и да приготвя пилето по този начин , но мисля , че е крайно време да го направя .
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D