Бланширайте прасковите, обелете ги, срежете ги на половинки и махнете костилките. Сложете да кипне сироп от 125 мл вода и 100 грама захар и пуснете прасковите да поврят за 15 минути в него.
Отцедете ги и ги оставете на изстинат. Пригответе крема според указанията на опаковката. Използвайте 500 мл мляко и 50 грама захар.
Изсипете го в стъклени купички и го сложете в хладилника.
Нарежете прасковите на резенчета и ги наредете ветрилообразно върху хрема.
Разбийте половината сметана много добре и украсете пудинга.
За соса: Начупете шоколада на парчета и ги разтопете на водна баня, после смесете с останалата сметама. Залейте пудинга с шоколадовия сос.
Тук намерете още кулинарни предизвикателства.