Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пълнени свински вратни пържоли

11
Пълнени свински вратни пържоли
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Ще ви е необходимо цяло парче обезкостен свински врат. Направете дълбоки прорези по цялата му дължина.

  • 2

    Посолете отвътре месото и напълнете с обелените кестени, сини сливи
    без костилки и нарязания на ивици пармезан.

  • 3

    Марината: смесете зехтина, уни соса, сухия чесън, малко сол и вермута. Разбъркайте и намажете месото.

  • 4

    Оставете да се маринова за 1 нощ. На другия ден сложете да се пече с малко вода и покрито с метално фолио.

  • 5

    Когато месото е полуготово, махнете фолиото, за да се запече месото и да добие приятна коричка.

продукти
Коментари(11)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
11
poli asenova
30.10.2013 | 08:22
Супер предложение, вече и сезона е подходящ за свински пържоли.
10
тихомира илиева
29.10.2013 | 09:36
Отговор на коментар #8 от gabriela gabrielova:
Ще си заслужава да се опита.
9
тихомира илиева
29.10.2013 | 09:36
Тази рецепта определено ми допадна.
8
gabriela gabrielova
29.10.2013 | 08:31
Отговор на коментар #7 от Danaq Mihaylova:
Аз ще пробвам със сигурност.
7
Danaq Mihaylova
28.10.2013 | 09:01
Отговор на коментар #4 от zvetanka ivanova:
И на мен много ми хареса тази рецепта .
6
Danaq Mihaylova
28.10.2013 | 09:01
Изглежда много вкусно .
5
zvetanka ivanova
28.10.2013 | 08:30
Отговор на коментар #3 от kalinka kalinkova:
Аз също, защото ми допадна.
4
zvetanka ivanova
28.10.2013 | 08:29
Това е много добра рецепта.
3
kalinka kalinkova
28.10.2013 | 08:02
Бих приготвила пържолите по рецептата.
2
elena atanasova
25.10.2013 | 21:12
Така приготвени вратните пържоли ще са вкусни.
1
elena atanasova
25.10.2013 | 21:11
Ще пробвам тази рецепта.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Модерната култура е задвижвана от кафе и бензин. Често първото има вкус на второто." Едуард Аби, американски есеист  
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D