Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свински врат

Свински врат
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Поръсете месото със сол, черен и червен пипер и го опечете за 1 3/4 ч във фурна на 200-225 С. Щом мазнината започне да покафенява, сипете в тавата малко топла вода и по време на печенето доливайте, когато е необходимо.

  • 2

    След като обелите лука и измиете домата, срежете ги на 4 и ги добавете към месото 25 мин преди края на печенето. Нарежете месото на филийки и ги наредете на затоплено плато.

  • 3

    Сипете към мазнината от печенето вода, прецедете соса и залейте с него месото.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Има ли хапчета против глад? - Има, но са много големи! - Нищо, как се казват? - КЮФТЕТА !