Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско филе с пресен чесън

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 3.4
(базиран на 9 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Нарежете месото и го мариновайте за десетина минути в подправките
  • 2 Сгорещете 2 супени лъжици олио и изпържете парчетата месо, докато побелеят и ги отстранете от огъня
  • 3 Изчистете чесъна и нарежете стъблата му на парчета, дълги около 2-3 сантиметра
  • 4 Махнете семките от чушките и с остър нож ги накълцайте на ситни ивички
  • 5 Разбъркайте чесъна и лютото в тигана и добавете изпърженото месо
  • 6 Оставете да къкри, докато течността се изпари.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...