Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Солени тиганички с колбас

Солени тиганички с колбас
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:тестени
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Разбъркайте брашното със сол и пипера, добавете топла вода. Направете тесто и го оставете за около 20-тина минути. 

  • 2

    Задушете праза, спанака и салама в малко мазнина. Добавете и подправки на вкус. 

  • 3

    Разточете тестото и отделете равни части от него. Сплеснете с длани и сложете с лъжичка от сместа във всяка топка. След това отново с длани оваляйте всяка порция. Сплеснете с длани. 

  • 4

    Запържете в сгорещено олио до златисто. Извадете на домакинска хартия тиганичките. 

продукти
1 ч.л.сол
320 млвода
150 гр.салам
250 гр.спанак
2 стр.праз лук
200 млолио
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Плачът е за обикновените жени. Красивите жени просто отиват на шопинг." Оскар Уайлд
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...