Морковът и лукът се нарязват на ситно. Запържват се в сгорещения зехтин.
Месото също се нарязва на хапки, овкусява се със сол и черен пипер и се добавя в тигана.
Гъбите се нарязват на колелца и също се прибавят. По желание може да се овкуси допълнително със сол и черен пипер.
Докато всичко в тигана се запържва, броколите се накъсват на розички, а сиренето се нарязва на колелца.
След около 10-тина минута тигана се сваля от котлона, съдържанието му се изсипва в йенска тенджера. Добавят се броколите и се разбърква. Отгоре се нареждат кръгчетата топено сирене. Слагат се водата и виното и се пече с капак на 180 С до готовност на месото.
Последните 5 минути може да се пече без капак, за да се запече отгоре.