Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Стек по швейцарски в тенджера за бавно готвене

3
Стек по швейцарски в тенджера за бавно готвене
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете стековете на парчета. Сложете месото в тенджера за бавно готвене, добавете нарязаните чушки, лука.

  • 2

    В малка купа смесете супата, салцата, брашното и горчицата. Разбъркайте и излейте върху месото и зеленчуците.

  • 3

    Покрийте и гответе на бавен огън за 9-10 часа или на силен огън за 4-5 часа. Ако желаете, сервирайте в картофено пюре.

Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
poli asenova
02.06.2014 | 10:13
Ще се възползвам от рецептата.
2
poli asenova
02.06.2014 | 10:12
Вкусно предложение според мен.
1
zvetanka ivanova
31.05.2014 | 16:46
Допадна ми това предложение.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...