Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Любопитно

с нож и вилица по света
по статията работи: Милена Димитрова | 07 октомври 2013 | 15:07
Chartreuse е не просто ликьор, а и много интересно блюдо
съвети
по статията работи: Милена Димитрова | 30 септември 2013 | 16:25
Температурата трябва да се спазва така, както при печенето
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Картофки, ама по-така ;)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...