Пресейте брашното. Разбийте в купа яйцето, солта и водата. Направете кладенче в брашното и изсипете сместа.
Месете, докато се получи гладко и еластично тесто. Ако стане прекалено твърдо и трудно за обработка, добавете още вода.
Когато тестото е готово се оставя да почине за половин - един час. След това разделете тестото на две и разточете всяка част на колкото се може по-тънък пласт.
Разрежете уонтон тестото на квадрати със страна 10 сантиметра. Трябва да получите около 24 квадрата тесто.
В купа нарежете почистените скариди, зеления лук, чесъна, морковите на ивички и настъргания джинджигил. Добавете сол, оризов оцет и захар и разбъркайте добре.
В средата на всяко квадратче от тесто, сложете по 1 с.л. от плънката и съберете четирите края, за да получите малка торбичка. Малко под краищата слепете с разбито яйце и завържете ивичка зелен лук, като връвчица.
Уонтоните се пържат на маслена баня в сгорещено олио и дълбок тиган за няколко минути. Сервират се със соев и сладко-кисел сос.