Сложете маята в топла вода. Оставете така 10-тина минути, докато шупне.
После прибавете брашното, 1 ч.л. сол и 4 с.л. зехтин. Използвайте приставката за тесто на миксера (дръжте я в ръка като бъркалка), за да разбъркате съставките.
После включете миксера на средна скорост и оставете, докато не стане меко тесто.
Покрийте с кърпа, чиния или фолио и оставете за час да втаса.
За да карамелизирате лука, нарежете го на дребно, сложете го в тиган заедно с 2 с.л. зехтин, щипка сол и пипер, оставете да се готви на средна температура около 15-20 минути.
В тава изсипете останалия зехтин. Сложете там тестото, като с пръсти го разтегляте и правите дупки в него. Отгоре изсипете лука и стръкчетата розмарин.
Печете в загрята на 190 С фурна около 15 минути.