Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Хайдушки кебап - Малко Търново

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 2.2
(базиран на 11 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Месото се нарязва на малки парченца и се задушава в 3/4 от мазнината и малко вода заедно със ситно нарязания лук и 1/2 от доматите, нарязани на дребно, докато се изпари водата
  • 2 Прибавят се брашното, червения пипер, малко бульон или топла вода, смления черен пипер и обелените скилидки чесън
  • 3 Ястието се посолява на вкус и се пече въвфурна
  • 4 Когато месото омекне се прибавят нарязаните на едри кубчета картофи, почистените от семето и нарязани на едро пиперки и предварително нарязаните на ивичкии задушени в останалата част от мазнината гъби
  • 5 По-късно се прибавят останалите домати, нарязани на кубчета
  • 6 Ястието се пече още 15 минути
  • 7 Преди изваждането му от фурната се поръсва със ситно нарязаните магданоз, копър и чубрица.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...