Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Печено свинско със зеленчуци

6
Печено свинско със зеленчуци
Източник: Даниела Борисова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете месото на парчета и го запържете от двете страни за около 1-2 мин. Изсипете ги в тенджера (йенска, гърне), добавете морковите, нарязани на едро, краставичките, лука и чушките.

  • 2

    Залейте с водата (аз във водата сложих 1 кубче зеленчуков бульон и 1 капсулка пилешки бульон). Разбъркайте добре и гответе на 200 градуса до готовност (около час - час и половина).

Коментари(6)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
6
kalinka kalinkova
08.04.2013 | 20:10
Ястието е ми допадна, вкусно ще е като гледам.
5
poli asenova
05.04.2013 | 17:56
Това е вкусно ястие, което ще приготвя на драго сърце.
4
poli asenova
05.04.2013 | 17:55
Това е вкусно ястие, което ще приготвя на драго сърце.
3
ива
05.04.2013 | 17:19
Отговор на коментар #1 от Даниела Борисова:
Не се ядосвай, ще пробвам така, както си описала;)
2
Женя
05.04.2013 | 14:53
Отговор на коментар #1 от Даниела Борисова:
Благодаря ти Дани,звучи ми много вкусно,ще я пробвам задължително:)
1
Написала съм рецептата така:МОДЕРАТОРИТЕ ПУБЛИКУВАТ ТОВА КОЕТО НА ТЯХ ИМ ИЗНАСЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ МИ БЪРКАТ ЦЯЛА РЕЦЕПТА! СВИНСКО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ Нарежете месото на парчета (КАТО ВИЕ ПРЕЦЕНИТЕ ГОЛЕМИНАТА-МОЖЕ ДА Е КАТО ПЪРЖОЛИ НА КУБЧЕТА) и го запържете от двете страни за около 1-2 мин. Изсипете ги в тенджера (йенска, гърне ИЛИ ТАВА, НО ДА ИМА КАПАК ), добавете морковите, нарязани на едро, краставичките, лука и чушките. Залейте с водата (аз във водата сложих 1 кубче зеленчуков бульон и 1 капсулка пилешки бульон). Разбъркайте добре и гответе на 200 градуса до готовност (около час - час и половина). ТОВА Е МОЯТ ЕКСПЕРИМЕНТ НА СВИНСКО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ! БОН АПЕТИ! :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...